Επικοινωνία Ξενοδοχείο Αρέθουσα

Βυθιστείτε σε διαχρονικές αναμνήσεις με κάθε διαμονή.

Πώς θα μπορούσαμε
να σας εξυπηρετήσουμε
σήμερα?
Ξενοδοχείο Αρέθουσα

Ιωάννη Λάτση 47,
Κατάκολο, Ηλεία,
Ελλάδα, 27 067

Phone: +30 26210 42005 Phone:+30 6979 636 413 Phone:+30 6972 660 747 Email: info@arethousahotel.gr
By Air

Αεροπορικώς:

  • Το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο στο Κατάκολο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας (KLX), το οποίο απέχει περίπου 2 ώρες οδικώς. Κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας εξυπηρετεί πολυάριθμες διεθνείς πτήσεις.
  • Μια άλλη επιλογή είναι το αεροδρόμιο του Αράξου (GPA), το οποίο απέχει επίσης περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Κατάκολο. Αυτό το αεροδρόμιο έχει λιγότερες διεθνείς πτήσεις, αλλά μπορεί να έχει εποχιακά τσάρτερ.
(Total 221km)

Με αυτοκινητο:

  • Η οδήγηση στο Κατάκολο μπορεί να είναι μια γραφική και βολική επιλογή αν έρχεστε από άλλα μέρη της Ελλάδας. Από την Αθήνα, είναι περίπου 3,5 ώρες οδήγησης μέσω της Ολυμπίας Οδού (Α8), ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου που εκτείνεται από την Αθήνα στην Πάτρα και στη συνέχεια συνδέει δρόμους προς τον Πύργο και το Κατάκολο.
  • Αν έρχεστε από την Πάτρα, η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο Α9/Ε55 προς Πύργο και συνεχίζοντας μέχρι το Κατάκολο.

Δια θαλασσης:

Το Κατάκολο είναι ένα δημοφιλές λιμάνι για κρουαζιερόπλοια, ειδικά για εκείνα που κάνουν περιήγηση στη Μεσόγειο και επισκέπτονται ιστορικά μνημεία όπως η Αρχαία Ολυμπία. Εάν βρίσκεστε σε κρουαζιέρα, μπορεί να βρεθείτε να ελλιμενίζεστε απευθείας στο Κατάκολο, γεγονός που καθιστά απίστευτα βολικό να εξερευνήσετε την πόλη και τα γύρω αξιοθέατα.

Επικοινωνία